, , , ,

Aclima Aclima Lightwool 180 Classic Tee M´S

kr 850

Aclima Lightwool 180 Classic Tee M'S Marengo er en allsidig og komfortabel t-skjorte designet for å tilby høy ytelse i ulike aktiviteter

Størrelsesguide
Produktnummer: 6517-7468 Kategorier: , , , ,

Aclima Lightwool 180 Classic Tee M'S Marengo er en allsidig og komfortabel t-skjorte designet for å tilby høy ytelse i ulike aktiviteter

  • Design: T-skjorten kommer i fargen Marengo, som typisk er en mørk grå eller gråblå nyanse. Denne fargen gir et moderne, nøytralt utseende som er lett å kombinere med andre klær.

  • Materiale: Laget av Aclima's Lightwool 180, en type fin merinoull. Denne typen ull er kjent for sin lette vekt og fremragende isolasjonsegenskaper. Merinoull er naturlig pustende, fukttransporterende og antibakteriell, noe som gjør den perfekt for både fysisk aktivitet og hverdagsbruk.

  • Funksjoner:

    • Lettvekt: Lightwool 180-materialet gir en lett og komfortabel t-skjorte som ikke føles tung eller overveldende, selv ved aktivitet.
    • Fukttransport: Merinoullen transporterer fuktighet vekk fra huden og hjelper til med å holde deg tørr, selv når du er aktiv eller når temperaturen varierer.
    • Pusteevne: Den naturlige pusteevnen i merinoullen bidrar til å regulere kroppstemperaturen, noe som gjør t-skjorten behag4o mini

Vask på ullprogram med egnet vaskemiddel. F.eks Organotex Ullvask eller På Stell ullvask. Vi anbefaler å bruke vaskepose med hensyn til produktets levetid. 

Type

Overdel, T-Skjorte, Ullundertøy Herre, Ullundertøy Overdel, Undertøy

Farge

69 Marengo

Størrelse

M, L, XL, 2XL

Kjønn

Herre

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv
Skroll til toppen