, ,

Peak Performance Peak Performance M Original Small Logo Tee Avid Beige

kr 500

Peak Performance M Original Small Logo Tee Avid Beige er en stilren T-skjorte for menn som kombinerer komfort med et minimalistisk design.

Produktnummer: 6511-7462 Kategorier: , ,

Peak Performance M Original Small Logo Tee Avid Beige er en stilren T-skjorte for menn som kombinerer komfort med et minimalistisk design.

  • Materiale: Laget av 100% bomull, noe som gir en myk, pustende og naturlig følelse mot huden. Materialet er lett og slitesterkt, noe som gjør den perfekt for daglig bruk.

  • Design: T-skjorten har en klassisk, rett passform med en rund hals og korte ermer. Den gir god bevegelsesfrihet og komfort, samtidig som den har et tidløst og enkelt uttrykk som passer til mange stiler.

  • Logo og detaljer: T-skjorten har en liten, diskret Peak Performance-logo trykt på venstre side av brystet i en kontrastfarge. Logoen er subtil og tilfører et moderne og stilrent preg uten å være for dominerende.

  • Farge: «Avid Beige» er en lys beige eller kremfarget nyanse. Denne nøytrale fargen gir T-skjorten et klassisk og allsidig utseende som lett kan kombineres med andre plagg, fra jeans og chinos til shorts.

  • Bruk: Perfekt for hverdagsbruk, enten du skal på jobb, til trening, eller bare slappe av. Den kan brukes alene på varme dager eller som et lag-på-lag-plagg under jakker eller gensere i kaldere vær.

Denne T-skjorten fra Peak Performance er ideell for dem som setter pris på et enkelt og funksjonelt design, og den passer godt inn i enhver garderobe som et grunnleggende plagg med høy kvalitet.


Farge

242 Avid Beige

Størrelse

M, L, XL, 2XL

Type

Overdel, T-Skjorte

Kjønn

Herre

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv
Skroll til toppen