, , , , ,

Aclima Aclima Lars Monsen Anárjohka hotwool socks

kr 340

LM Anárjohka HW Sokk 1-pk Grey Melange er en praktisk og stilfull sokk som kombinerer komfort med funksjonalitet, og gir en pålitelig løsning for å holde føttene varme og tørre i ulike værforhold.

Produktnummer: 1884-4605 Kategorier: , , , , ,
Send forespørsel

LM Anárjohka HW Sokk 1-pk Grey Melange er en praktisk og stilfull sokk som kombinerer komfort med funksjonalitet, og gir en pålitelig løsning for å holde føttene varme og tørre i ulike værforhold.

  • Design: Sokken er i en gråmelert farge, som gir et stilrent og allsidig utseende. Denne fargen er lett å kombinere med ulike klær og gir et klassisk, men moderne preg.

  • Materiale: Sokken er laget av en blanding av høy kvalitet ull og syntetiske fibre, som gir en kombinasjon av varme, fukttransport og slitestyrke. Vanligvis inneholder slike sokker ull, som er kjent for sine isolerende egenskaper og evne til å regulere temperatur, samt syntetiske materialer som bidrar til bedre passform og holdbarhet.

  • Funksjoner:

    • Høyde: Sokken har en høyere design, ofte referert til som «high» eller «høyde», som gir ekstra varme og dekning, perfekt for kalde værforhold eller for å holde bena varme under utendørsaktiviteter.
    • Komfort: Den er designet for å gi god passform og komfort gjennom dagen, med en strikket ribbekant som holder sokken på plass uten å være for stram.
    • Fukttransport: Materialblandingen sørger for at fukt transporteres bort fra huden, noe som bidrar til å holde føttene tørre og komfortable.
  • Bruk: Ideell for både hverdagsbruk og utendørsaktiviteter som fotturer eller ski. Den gir ekstra varme og beskyttelse i kaldt vær, og kan brukes både til hverdagsklær og sportsutstyr.

  • Rengjøring: Sokken bør vaskes etter produsentens anbefalinger, som vanligvis innebærer håndvask eller maskinvask på lav temperatur for å bevare materialets kvalitet og passform. Unngå høye temperaturer og tørketrommel for å forhindre krymping eller skade på materialet.


  • Farge

    27 Grey Melange

    Størrelse

    36-39, 40-43, 44-48

    Type

    Sokker, Tilbehør

    Kjønn

    Dame, Herre, Unisex

    Omtaler

    Det er ingen omtaler ennå.

    Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

    Handlekurv
    Skroll til toppen